Pěkný domov

pondělí 16. listopadu 2015

 Jak si zpříjemnit sychravý den?

 

Podzimní chladné a upršené počasí nám navozuje náladu zůstat doma pustit si film, nebo si přečíst dobrou knížku a jen tak lenošit. Máme pro vás pár typů jak si toto lenošení jestě zpříjemnit .


ČAS NA ČAJ

Máme pro vás velký výběr sypaných čajů značky Oxalis, Sanny tea a nebo pečených čajů a  ovocných džemů od Madami . Nyní jsou již k dostání také sypané čaje v originálním dárkovém balení kterým si navodíte skvělou atmosféru a jistě vám zachutnají . Vždyť co je lepšího, než odpočinout si a vypít si šálek horkého čaje když venku prší?



PROVOŇTE SI BYT

Chtěly byste si doma vytvořit útulné, klidné a hlavně voňavé prostředí ?
My víme jak na to :)

Zapalte si například svíčku značky Village candle která je nejen krásným doplňkem ale také vydrží dlouho hořet a v momentě provoní váš byt krásnou vůní .
Máte raději aromalampy ?
I ty u nás seženete spolu s obrovským výběrem vonných olejů a votivních vosků , ze kterého si vybere svou oblíbenou vůni prostě každý.

Slyšely jste už o katalytických lampách?
Tyto náderné lampy nejen že mají funkci náderně provonět celý dům, navíc také zabíjí viry bakterie a roztoče.
Máte doma malé děti a svíčky , aromalampy a podobně nepřipadají v úvahu ?
I pro tuto situaci máme skvělé řešení v podobě vonných kamenů na které stačí kapnout jen pár kapek vonného oleje a nebudete se stačit divit jak krásně a rychle začnou vonět. V tomto období vyzkoušejte například pár kapek vonného oleje eukalyptu a máte po rýmě.


Žádné komentáře:

Okomentovat